LIGHTS UP – Expozitie de design

Designer – Constantin Alupoaei     Vernisaj 5 decembrie 2013DSC_2235 DSC_2228 DSC_2227 DSC_2219 DSC_2186 DSC_2194 DSC_2252 DSC_2249 DSC_2232 DSC_2239 , ora 19
Cum ar fi sa pliezi o bucata de tabla iar ea sa devina un cap de taur! Da, un taur negru sau rosu cu un inel de lumina! Iti poti imagina asa ceva? Sau sa porti un dialog imaginar cu o familie de lampi – tata, mama si copilul Batz!? Le poti vorbi despre un Vis! Despre Visul Romanesc de a avea o casa si un copac. Avem si vise. Colorate!
Din abstractul imaginatiei, un designer isi transforma gandurile in …produse! Simplitatea lor, pare ca transforma designul intr-o joaca! Mesajul vizual este simplu, cu analogie directa plus o doza fina de umor! IZZI e  Design!
Fascinat de lumina, designerul face exprimente de forma cu tuburi de neon circulare. Banalele inele sunt integrate in diverse materiale si forme. Din gand devin poveste iar din poveste devin produs. Bine definite si structurate, produsele designerului nu accepta ambiguitatea. Fie iti plac, fie nu! Foarte simplu de ales!
“Vreau sa fie usor, vreau sa te pot intelege ca si tu sa ma intelegi! Discutam, propunem, desenam si implementam! Foarte simplu! Vino sa vezi ce poate face imaginatia!” – Constantin Alupoaei – designer.
Designer – Constantin Alupoaei

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s